Auriculomedicinae

Wat is Auriculomedicinae ? 

Het is een Energetische geneeswijze met als basis de Ooracupunctuur.

Het omvat de 3 grote geneeskundes: De Westerse , Chinese en de Indiase geneeswijzes.
Het is een geneeskunde die de mens in zijn totaliteit bekijkt. Auriculomedicinae kenmerkt zich door een geheel eigen diagnose. Door vraag en antwoord onderzoek via de pols en het oor.

De Franse arts Dr Paul Nogier is de grondlegger van de Auriculomedicinae. Hij maakte het mogelijk om de gezondheid toestand van iemand te onderzoeken en allerlei ziektes vast te stellen en te behandelen via het voelen van de polsslag.Hij noemde dit de VAS ( Vasculair Autonoom Signaal ).

Door het gebruik van frequentie filters of informatie filters kan je vragen en antwoorden krijgen via het oor.

Wat kan je ermee ?

Doordat het gehele lichaam geprojecteerd is op het oor, elk punt in het lichaam heeft een projectie punt in het oor, kan je een disbalans vast stellen op 3 niveaus. Het Chakra niveau = Indische geneeswijze, het energetische niveau = Chinese geneeswijze en op het fysieke niveau = De Westerse geneeswijze. Je kan er ook mee uittesten of je lichaam belast word met toxines, voedingsintolleranties, allergieen en zelfs je geneesmiddelen en of je vitamines die je inneemt uittesten.

Hoe kan je gevonden kwalen of Pathologieen verhelpen of verbeteren? 
 
De vastgestelde storingen kan je verhelpen en verlichten via het prikken van ooracupunctuur punten en het innemen van homeopathische middelen.
 

Welke klachten kan je verhelpen of verbeteren ?

Eigenlijk is Auriculomedicinae bijna onbeperkt vermits de patient op elk niveau onderzocht en behandeld kan worden.Dus ook het opsporen van voedselintolleranties , toxiteit , allergieen en zelfs de kwaliteiten van je geneesmiddelen.